ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

WEBSITE STRUCTUUR • CONTENT • LINKBUILDING • ONDERHOUD

Waarom Zoekmachine Optimalisatie? Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om een website hoog te laten scoren binnen de zoekmachines. Een uitkomst voor dit issue is uw website optimaliseren conform de richtlijnen van de zoekmachines, met als resultaat een hogere zoekmachine ranking en meer website bezoeken.

Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO genoemd zorgt er voor dat uw website hoog scoort in de onbetaalde zoekresultaten van de zoekmachines. Samen met u kijken wij naar uw doelstellingen en zetten op basis van deze uitkomsten een bij u passende strategie in.

Voor goede zoekmachine optimalisatie zijn er een aantal sleutel ingredienten nodig:

1. Uw website dient te worden/zijn gebouwd binnen een zoekmachine vriendelijke structuur
2. Uw website dient relevante content te bevatten
3. Zowel binnen als buiten uw website moet er netwerk van (back)links te worden neergezet.

ONS WERK

WEBSITES • WEBSHOPS • DESIGN & BRANDING

Wij laten graag ons werk aan u zien. Bekijk onze laatste opgeleverde websites, webshops, logo’s en overig werk waar wij trots op zijn.

Bekijk ons werk

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DOOR MM CREATIES?

Grootschalig of kleinschalig? MM Creaties helpt u een passende zoekmachine optimalisatie strategie te kiezen waardoor uw conversies gegarandeerd zullen stijgen!

HEB JE VERDERE VRAGEN AAN JOS?

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie of een vrijblijvend gesprek? De koffie staat altijd klaar om te sparren over uw nieuwe of bestaande project!

Neem contact met mij op