SOCIAL MEDIA MARKETING

FACEBOOK • INSTGRAM • TWITTER • LINKEDIN

Social Media Marketing wie kan er nog om heen? Inderdaad! Met meer dan één derde van de Nederlandse bevolking die actief is op Facebook is dit HET middel om uw website te promoten.

Naast Facebook is bij het jonge publiek vooral Instagram enorm populair aan het worden en ook hier zijn er eindeloze advertentie mogelijkheden om uw juiste doelgroep te bereiken.

MM Creatief kan u helpen uw bedrijfspagina op te zetten en in te richten. Daarnaast kunnen wij uw Social Media Marketing op een strategische manier uit handen nemen en relevante SEO gerichte publicaties op pagina plaatsen.

Wij beheren zelf een aantal grote Social Media kanalen met meer dan 10.000 gerichte volgers. Dat wij dus een beetje verstand hebben van Social Media durven wij dan ook wel te stellen.

ONS WERK

WEBSITES • WEBSHOPS • DESIGN & BRANDING

Wij laten graag ons werk aan u zien. Bekijk onze laatste opgeleverde websites, webshops, logo’s en overig werk waar wij trots op zijn.

Bekijk ons werk

SOCIAL MEDIA MARKETING DOOR MM CREATIES?

Grootschalig of kleinschalig? MM Creaties helpt u een passende Social Media Marketing strategie te kiezen waardoor uw conversies gegarandeerd zullen stijgen!

HEB JE VERDERE VRAGEN AAN JOS?

Wilt u meer informatie over Social Media Marketing of een vrijblijvend gesprek? De koffie staat altijd klaar om te sparren over uw nieuwe of bestaande project!

Neem contact met mij op