WIE ZIJN WIJ

WIJ CREËREN KANSEN EN MAKEN HET LEVEN VAN MENSEN MAKKELIJKER!

MM Creaties Webdesign Heiloo en omstreken is een full service internet bureau welke op maat gemaakte diensten, producten en online oplossingen realiseert. Naast realisatie hechten wij ook veel waarde aan doorlopende optimalisatie, en denken graag met u mee om uw ideeën om te zetten in een pasklaar en meetbaar resultaat. Wij werken in een team van gepassioneerde medewerkers die altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen en ideeën. Om deze doelen te behalen hanteren wij een strikte werkwijze.

HOE WIJ WERKEN

1. Analyse

Allereerst volgt er een uitgebreid intake gesprek met de klant waar alle ideeën en wensen worden besproken. Vervolgens zal MM Creaties een uitgebreide analyse maken om uw ideeën om te zetten in een passend en toekomstgericht product.

2. Design

Aan de hand van het analyse rapport zullen wij een basisontwerp realiseren ook wel een mock up genaamd. Vanuit hieruit zullen wij het design verder gaan uitwerken.

3. Implementatie

Hier wordt de code van het programma geschreven en zullen alle wensen van de klant worden omgezet in een visueel en goed werkend product.

4. Testfase

In deze fase wordt het programma getest door onze kwaliteitsmedewerker welke controleert of het programma conform wens is ontworpen, en of er eventuele fouten in zitten. Natuurlijk worden deze fouten nauwkeurig verholpen voor de levering.

5. Oplevering

Het systeem is afgerond, getest en klaar om te presenteren aan de klant.

6. Onderhoud

Aangezien al onze systemen in een Full Responsive design en CMS worden opgeleverd kunt u zelf veel aanpassingen doen zonder kennis van webdesign. Toch heeft elk systeem af en toe wat onderhoud nodig voor een optimale prestatie.

ONS WERK

WEBSITES • WEBSHOPS • DESIGN & BRANDING

Wij laten graag ons werk aan u zien. Bekijk onze laatste opgeleverde websites, webshops, logo’s en overig werk waar wij trots op zijn.

Bekijk ons werk

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Samen met u bedenken wij een passende strategie en zetten deze om in een online oplossing die aansluit bij uw wensen.

Jos Moes
Eigenaar & Allround Developer

HEB JE VERDERE VRAGEN AAN JOS?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? De koffie staat altijd klaar om te sparren over uw nieuwe of bestaande project!

Neem contact met mij op