ONLINE APPLICATIES

PHP • LARAVEL • JAVASCRIPT • HTML/CSS • MOBIELE APPS

Of het nou gaat om een php maatwerk website binnen het nieuwste laravel framework, mobiele app of web applicatie. MM Creaties Webdesign kan u helpen om uw complexe zaken te analyseren en om te zetten in een online oplossing. Wij werken uitsluitend met de nieuwste technieken zodat uw maatwerk oplossing perfect toepasbaar is binnen uw organisatie.

APPLICATIES DIE UW WERK EFFECTIEVER MAKEN

Laravel Ontwikkeling

Laravel is momenteel het modernste PHP framework welke er te vinden is. Dit geweldige framework zorgt voor een snelle software en een hoge productiviteit. Het gebruik van Laravel maakt uw applicatie veiliger, sneller maar vooral moderner. Een maatwerk php applicatie wordt door MM Creaties dan ook ten alle tijden binnen het Laravel framework opgeleverd.

Mobiele Applicatie (App)

Het gebruik van mobiele telefoons en tablets wordt steeds groter. De toestellen worden sneller, de technieken vooruitstrevender en de gebruikers veeleisend. MM Creaties ontwikkeld apps voor alle besturingssystemen en houd met deze kenmerken natuurlijk rekening bij het ontwikkelen van een mobiele applicaties (app).

HTML/CSS

Uw oude website omzetten naar een responsive design of wat custom aanpassingen binnen uw nieuwe CMS? MM Creaties beschikt over een team van ervaren programmeurs welke u in alle gewenste HTML en CSS oplossingen kunnen voorzien.

Database Applicatie

Om uw website zo efficient mogelijk te laten presteren is het soms handig om een diverse systemen met elkaar te koppelen. Wij werken conform de CRUD methode en kunnen uw ideeën omzetten in een passende oplossing.

ONS WERK

WEBSITES • WEBSHOPS • DESIGN & BRANDING

Wij laten graag ons werk aan u zien. Bekijk onze laatste opgeleverde websites, webshops, logo’s en overig werk waar wij trots op zijn.

Bekijk ons werk

ONLINE APPLICATIE LATEN MAKEN DOOR MM CREATIES?

Door ontwikkeling van een (online) applicatie kunt u uw werk effectiever maken en tijd en kosten besparen. MM Creaties verzorgt zowel online als offline applicaties welke aansluiten bij uw wensen.

HEB JE VERDERE VRAGEN AAN JOS?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? De koffie staat altijd klaar om te sparren over uw nieuwe of bestaande project!

Neem contact met mij op