EMAIL MARKETING

EFFECTIEF • GOEDKOOP • MAILCHIMP • PHPLIST

Één van meest effectieve manieren van online marketing is nog steeds e-mail marketing. Met e-mail marketing kunt u uw bestaande huidige klanten op een snelle en correcte manier bereiken en informeren over de laatste trends of aanbiedingen van uw bedrijf.

MM Creaties maakt gebruikt van verschillende soorten platformen voor e-mail marketing. Ons meeste gebruikte platform is momenteel Mailchimp. Mailchimp is een krachtig programma waarmee de statistieken van uw nieuwsbrief campagnes nauwkeurig worden bijgehouden, waardoor de conversies naar uw website en eventuele aankopen goed meetbaar zijn.

MM Creaties kan uw e-mail marketing uit handen nemen en effectieve campagnes voor u op poten zetten. Bent u alleen geïnteresseerd in een maatwerk nieuwsbrief ontwerp dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Tevens is het ook mogelijk om een nieuwsbriefmodule te implementeren op uw website om zo uw eventuele klantendatabase te laten groeien.

ONS WERK

WEBSITES • WEBSHOPS • DESIGN & BRANDING

Wij laten graag ons werk aan u zien. Bekijk onze laatste opgeleverde websites, webshops, logo’s en overig werk waar wij trots op zijn.

Bekijk ons werk

EMAIL MARKETING DOOR MM CREATIES?

Email marketing is één van de goedkoopste online marketing methodes! Een email marketing campagne kunt u bij MM Creaties als starten voor €99

HEB JE VERDERE VRAGEN AAN JOS?

Wilt u meer informatie over email marketing of een vrijblijvend gesprek? De koffie staat altijd klaar om te sparren over uw nieuwe of bestaande project!

Neem contact met mij op