OVER ONS

Heb je even de tijd? Lees meer over MM Creaties

Onze passie

MM Creaties Webdesign Heiloo en omstreken is een service bureau welke op maat gemaakte diensten, producten en online oplossingen realiseert welke tevens geschikt zijn voor alle apparaten. Naast realisatie hechten wij ook veel waarde aan doorlopende optimalisatie en denken graag met u mee om uw ideeën om te zetten in een pasklaar en meetbaar resultaat. Om deze doelen te behalen hanteren wij de volgende werkwijze.

Analyse

Allereerst volgt er een uitgebreid intake gesprek met de klant waar alle ideeën en wensen worden besproken. Vervolgens zal MM Creaties een uitgebreide analyse maken om uw ideeën om te zetten in een passend en toekomstgericht product.

Design

Aan de hand van het analyse rapport zullen wij een basisontwerp realiseren van waaruit wij het product zullen gaan realiseren.

Implementatie

Hier wordt de code van het programma geschreven en zullen alle wensen van de klant worden omgezet in een visueel en goed werkend product.

Testfase

In deze fase wordt het programma getest door onze kwaliteitsmedewerker welke controleert of het programma conform wens is ontworpen en of er eventuele fouten in zitten. Natuurlijk worden deze fouten nauwkeurig verholpen voor de levering.

Oplevering

Het systeem is afgerond, getest en klaar om te presenteren aan de klant.

Beheer & Onderhoud

Aangezien al onze systemen in een Full Responsive design en CMS worden opgeleverd kunt u zelf veel aanpassingen doen zonder kennis van webdesign. Toch heeft elk systeem af en toe wat onderhoud nodig voor een optimale prestatie.

Hebben wij uw interesse gewekt? Laat u dan gratis terugbellen!Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Samen met u bedenken wij een passende strategie en zetten deze om in een online oplossing die aansluit bij uw wensen.

 
jos-moes-mm-creaties-webdesign-heiloo

Jos Moes / Eigenaar & Allround Developer 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte

Neem contact met ons op

Momenteel zijn wij niet online. Laat een bericht achter.

Vragen? Wij helpen u graag1

Druk op enter om te chatten