Online Marketing

De websites en webshops van MM Creaties worden zoekmachine geoptimaliseerd opgeleverd. Dit betekend natuurlijk niet dat er na oplevering niets meer hoeft te worden uitgevoerd om deze positie te behouden. Er zijn verschillende manieren om uw website zowel duurzaam als snel te laten stijgen in de zoekmachines waardoor uw conversie zal toenemen. Bekijk nu de verschillende online marketing methodes welke kunnen worden toegepast.

SEO

Het internet veranderd met dag en dat betekend dat uw website mee moet veranderen. Zoekmachine Optimalisatie ook wel SEO genoemd is daarom een doorlopend proces. In de basis bestaat SEO uit drie belangrijke elementen

 

  • Structuur van de website
  • Tekstuele optimalisatie
  • Technische Optimalisatie

 

Indien al deze facetten goed worden toegepast op uw website zult u voor een langere tijd op een hoge positie binnen de zoekmachines blijven staan, wat weer minder advertentiekosten met zich mee brengt.

Google Advertenties

Met Google advertenties kunt u binnen een korte tijd uw conversie flink laten toenemen mits u de juiste strategie toepast. MM Creaties helpt u bij het correct instellen van uw advertentie account welke gericht is op uw specifieke doelgroep. Hierdoor zal uw website meer gerichte bezoekers krijgen en uw conversie omhoog gaan.

Google Analytics

Google Analytics is een krachtige tool om uw website statistieken te meten. Welke pagina of knop wordt veel gebruikt en welke niet. Dit is natuurlijk handige informatie om uw website nog beter te optimaliseren. Daarnaast kunt u Google Analytics ook koppelen aan uw Addwords account om nog gerichter te adverteren.

E-Mail Marketing

E-Mail marketing is nog steeds één van de beste online marketing methodes om tot een betere conversie te komen. Lage kosten, Persoonlijke Benadering en uitgebreide rapportages maakt e-mail marketing een erg geschikt kanaal om uw klanten te benaderen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Laat u dan gratis terugbellen!Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte

Neem contact met ons op

Momenteel zijn wij niet online. Laat een bericht achter.

Vragen? Wij helpen u graag1

Druk op enter om te chatten